Kabeh Kategori
enEN

Tungsten carbide die, ujung karbida, plat karbida, pemasok strip karbida

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Dumunung ing kutha Zhuzhou, Provinsi Hunan - basis karbida tungsten ing China, Zhuzhou Mingri cemented carbide co., Ltd. didegaké ing Mei 2001 kanthi investasi 17.1 yuta dolar lan area 33000 ㎡. Kanthi produksi up-to-date ing baris, peralatan canggih, teknisi profesional lan ahli karo penghargaan nasional minangka konsultan full-time.

Read More

aplikasi

Inovatif, Pragmatis, Efisien, Ngudi Kaunggulan

solusi

Pakar Solusi, Kanggo Nyedhiyakake Layanan sing Luwih Trep

Alat tambang semen

Advantage

Sepuluh Taun, Mung Kanggo Menehi Layanan Luwih Apik

1

Kategori panas